دانانیوز: وزارت راه و شهرسازی از ثبت رایگان بیش از ۲۳ هزار قرارداد اجاره در سامانه املاک و مستغلات خبر داد.
به گزارش دانانیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، ابوالفضل نوروزی سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت تاکنون ۱۱۴ هزار کاربر در سامانه املاک و مستغلات ثبت نام کردند.
نوروزی افزود تاکنون ۲۳ هزار و ۴۸۸ قرارداد اجاره در سامانه املاک و مستغلات ثبت شده است.
وی گفت از این تعداد ۶۳۱۴ قرارداد تکمیل شده است. نوروزی گفت ثبت قرارداد اجاره در این سامانه و دریافت کد رهگیری رایگان است.
نوروزی افزود مستاجران و مالکان می توانند با مراجعه به سامانه (srem.ir) قرارداد اجاره شان را ثبت کنند و کد رهگیری دریافت کنند. به گفته نوروزی مالکان و مستاجران، بدون نیاز به مراجعه به بنگاه مشاوران میتوانند قرارداد اجاره خود را ثبت و کد رهگیری دریافت نمایند.
وزارت راه و شهرسازی، سوم خرداد امسال، از سامانه املاک و مستغلات رونمایی کرد.

![ابوالفضل عباسی:[همایش ملی توانمندیهای شرکهای دانش بنیان] با حضور سرمایه گذاران دولتی و فعالان بخش خصوصی در ۳۰ دی ماه برگزار می شود](http://dananews.ir/wp-content/uploads/2025/12/۲۰۲۵۱۲۰۷_۱۴۱۳۴۰-300x210.jpg)





















![ابوالفضل عباسی:[همایش ملی توانمندیهای شرکهای دانش بنیان] با حضور سرمایه گذاران دولتی و فعالان بخش خصوصی در ۳۰ دی ماه برگزار می شود](http://dananews.ir/wp-content/uploads/2025/12/۲۰۲۵۱۲۰۷_۱۴۱۳۴۰-150x100.jpg)


















![فرناز نیکخواه و نقشه راه آینده گردشگری اوقات فراغت در [مدرسه بهاره گردشگری]](http://dananews.ir/wp-content/uploads/2025/06/۲۰۲۵۰۶۰۱_۱۵۱۵۳۷-300x210.jpg)







