سلمان ساکت: بنیادهای دانشگاهی باید تلاش خود را از نیازهای اولیه به سطوح بالاتری چون تاثیرگذاری عمیق علمی – پژوهشی ارتقا دهند
سلمان ساکت: بنیادهای دانشگاهی باید تلاش خود را از نیازهای اولیه به سطوح بالاتری چون تاثیرگذاری عمیق علمی – پژوهشی ارتقا دهند

دانانیوز: بنیاد دانشگاهی فردوسی که دو سه ماه دیگر، گام بر پلهٔ بیستمین سال فعالیت خود می‌نهد، با اتخاذ رویکردی جدید، حمایت جدی‌تر از فعالیتهای فناورانه و نوآورانهٔ دانشجویان را سرلوحهٔ کارهای خویش قرار داده و بر آن است تا حمایت‌های خود را از مسائل رفاهی و خدماتی به حوزه‌های آموزشی و پژوهشی گسترش دهد.

به گزارش گروه مسئولیت اجتماعی دانانیوز، بنیاد دانشگاهی فردوسی که دو سه ماه دیگر، گام بر پلهٔ بیستمین سال فعالیت خود می‌نهد، با اتخاذ رویکردی جدید، حمایت جدی‌تر از فعالیتهای فناورانه و نوآورانهٔ دانشجویان را سرلوحهٔ کارهای خویش قرار داده و بر آن است تا حمایت‌های خود را از مسائل رفاهی و خدماتی به حوزه‌های آموزشی و پژوهشی گسترش دهد. این مهم اگر به سرانجام رسد، گامی بنیادین – هرچند اندک و محدود – در فراهم کردن زمینه‌های استقلال مالی دانشگاه خواهد بود.

این بنیاد نشریه‌ای دارد که در شمارهٔ تازه منتشر شدهٔ آن (شمارهٔ ۱۷، بهار ۱۴۰۳)، در مصاحبه‌ای از نقش خیّران در ترویج علم و دانش در ایران کهن یاد کرده‌ام. همچنین اهمیّت بنیادهای دانشگاهی را در حل مشکلات دانشگاه‌ها یادآور شده و تأکید کرده‌ام که بنیاد دانشگاهی فردوسی – همان‌گونه که برنامه‌ریزی کرده است –  باید فعالیت‌های خود را از سطح نیازهای اولیه مانند خوابگاه، تغذیه و درمان به سطوح بالاتری چون تاثیرگذاری در فعالیت‌های عمیق علمی – پژوهشی ارتقا دهد. افزون بر این، با توجه به کناره‌گیری بسیاری از دغدغه‌مندان علمی و فرهنگی سطح شهر و نیز اغلب دانش‌آموختگان از نهادهای دولتی، این بنیاد می‌تواند حلقهٔ واسطی مطمئن و قابل اعتماد میان دانشگاه و همهٔ دلبستگان علم و فرهنگ باشد.

این مصاحبه را می‌توانید در فایل پیوست بخوانید.

سلمان ساکت
۳ شهریورماه ۱۴۰۳

@avaze_sorkh

http://Instagram.com/salmansaket.official