دانانیوز: با توجه به در اقلیت بودن نماینده مدیران مسؤول در بین هفت عضو هیأت مذکور؛ لازمه تأثیرگذاری صنفی در این هیأت، قدرت انتقال مطلب و همچنین توان دفاع از مدیران رسانه ها و اقناع مخاطب است که از وجوه تمایز نماینده منتخب خواهد بود. داناتیوز به نقل ازاعتمادآنلاین| کارگروه حکمیت نمایندگان تشکلهای صنفی مطبوعات و […]
دانانیوز: با توجه به در اقلیت بودن نماینده مدیران مسؤول در بین هفت عضو هیأت مذکور؛ لازمه تأثیرگذاری صنفی در این هیأت، قدرت انتقال مطلب و همچنین توان دفاع از مدیران رسانه ها و اقناع مخاطب است که از وجوه تمایز نماینده منتخب خواهد بود.
داناتیوز به نقل ازاعتمادآنلاین| کارگروه حکمیت نمایندگان تشکلهای صنفی مطبوعات و رسانهها در بیانیه تاکید کرد: با توجه به در اقلیت بودن نماینده مدیران مسؤول در بین هفت عضو هیأت مذکور؛ لازمه تأثیرگذاری صنفی در این هیأت، قدرت انتقال مطلب و همچنین توان دفاع از مدیران رسانه ها و اقناع مخاطب است که از وجوه تمایز نماینده منتخب خواهد بود.
بسمه تعالی
نشست کارگروه حکمیت نمایندگان تشکلهای صنفی مطبوعات و رسانهها برای انتخاب کاندیدای اصلح جهت نمایندگی مدیران مسؤول در هیأت نظارت بر مطبوعات ، در تاریخ ۱۲ آبان ۱۳۹۹ برگزار و تصمیمات زیر اتخاذ شد:
توضیح اینکه با توجه به در اقلیت بودن نماینده مدیران مسؤول در بین هفت عضو هیأت مذکور؛ لازمه تأثیرگذاری صنفی در این هیأت، قدرت انتقال مطلب و همچنین توان دفاع از مدیران رسانه ها و اقناع مخاطب است که از وجوه تمایز نماینده منتخب خواهد بود. لذا برای احراز این خصوصیات، با بررسی معیارهایی به شرح زیر که برای انتخاب کاندیدای اصلح توسط «کارگروه حکمیت» تعیین شده بود به اظهار نظر پرداخت؛
۱- داشتن تجربه مدیریت و اداره یک بنگاه رسانهای خصوصی
۲- نداشتن مناصب دولتی و حاکمیتی در زمان کاندیداتوری
۳- داشتن حسن شهرت صنفی
۴- قدرت اقناع افراد حاضر در جلسه
۵- نداشتن منفعت مالی و اعتباری حضور در هیأت نظارت
۶- داشتن شخصیت کاریزما و رأیآور در صنف رسانه
۷- دارا بودن تخصص و ظرفیت برنامهریزی و پیشبرد اهداف مورد نیاز جامعه رسانهای کشور
۸- داشتن توان گزارشدهی از پیشبرد برنامه ها
۹- برخورداری از دانش رسانه
۱۰- توان مطالبهگری برای پیگیری حقوق مدیران مسؤول
۱۱- در دسترس بودن برای مدیران سایر رسانهها در زمانهای لازم
این کارگروه با توجه به اهمیت ویژگیهای مذکور، با احترام به تمامی افراد حاضر در این رقابت صنفی و تاکید بر ظرفیتهای علمی، اخلاقی و رسانهای آنها و «صالح» دانستن آنان، مکلفاً جناب آقای «مهدی رحمانیان» مدیرمسؤول روزنامه موفق و شناختهشده شرق را به عنوان کاندیدای «اصلح» تشکلهای صنفی-مدیریتی ذیل معرفی مینماید.
لازم به ذکر است تعدادی از کاندیداهای محترم نیز که خود دارای شایستگیهای لازم بودند با عنایت به شاخصهای فوق، به نفع جناب آقای رحمانیان انصراف دادهاند.
بدیهی است انتظار جامعه رسانهای از متولیان امر، برگزاری یک انتخابات «پاک» و «به دور از هرگونه شائبه» و با «رعایت اصل بیطرفی» و «محافظت از محرمانگی آراء» میباشد.
✓انجمن صنفی مدیران روزنامه های غیر دولتی
✓انجمن صنفی مدیران نشریات ایران
✓انجمن مدیران رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور
✓تعاونی اصحاب رسانه
✓کارگروه پیگیری مطالبات صنفی روزنامه های خصوصی
گفتنی است که مهدی رحمانیان (زاده ۵ تیر ماه ۱۳۴۶ در سپیدان) روزنامهنگار و سیاستمدار اصلاح طلب ایرانی است. وی صاحب امتیاز و مدیر مسئول روزنامه شرق است و با هدایت آن روزنامه در طول بیش از دو دهه توانسته است روشی جدید و عملگرا مبتنی بر منطق اصلاح طلبی اعتدالی و اقتصاد رسانهٔ مستقل فرهنگی-اجتماعی ارائه نماید که نتیجهٔ آن بقای روزنامهٔ شرق علیرغم بحرانهای سیاسی و اقتصادی این دو دهه است.
مهدی رحمانیان از سال ۱۳۹۴ عضو هیئت امنای سازمان جهانی تبلیغات IAA در جمهوری اسلامی ایران است. وی که در وزارت کشور دوران اصلاحات عهدهدار مسئولیتهای مختلفی بود، با وجود نقش تأثیرگذارش در انتخابات ۱۳۹۲، ترجیح داد به کار خود در بخش خصوصی ادامه دهد.