فردین شورج: هوش مصنوعی تهدید نیست ، بلکه یک ابزار قدرتمندی برای کمک به انسانهاست / باید به محدودیت‌های انسانی بیندیشیم و در حل مسائل پیچیده، خلاقانه و سریع عمل کنیم
فردین شورج: هوش مصنوعی تهدید نیست ، بلکه یک ابزار قدرتمندی برای کمک به انسانهاست / باید به محدودیت‌های انسانی بیندیشیم و در حل مسائل پیچیده، خلاقانه و سریع عمل کنیم

دانانیوز: نشست علمی کاربردهای هوش مصنوعی پیش از ظهر امروز با حضور ۱۰۰ نفر از فعالان این حوزه در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. این نشست به همت مرکز کارآفرینی تکام برگزار شد.

به گزارش گروه فناوریهای نوین دانانیوز به نقل از پایگاه خبری علم و فناوری، نشست علمی کاربردهای هوش مصنوعی با حضور ۱۰۰ نفر از فعالان این حوزه در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد برگزار شد. این نشست به همت مرکز کارآفرینی تکام، به ریاست مهندس هرمز عطایی، برگزار شد و جمعی از نخبگان و متخصصان حوزه هوش مصنوعی به ارائه سخنرانی پرداختند.

در ابتدای این رویداد، دکتر فردین شورج، پژوهشگر و نویسنده حوزه هوش مصنوعی، ضمن خوش آمدگویی به حاضران، بر نقش غیرقابل‌انکار هوش مصنوعی در پیشرفت علمی تأکید کرد و اظهار کرد: رشد علمی در قالب هوش مصنوعی امری اجتناب‌ناپذیر است و ما به‌عنوان جامعه علمی وظیفه داریم که آن را به‌صورت آگاهانه و هدفمند هدایت کنیم.

وی در ادامه گفت: امروز در نقطه‌ای از تاریخ  ایستاده‌ایم که علم و فناوری، ورق تازه‌ای را پیش روی بشر گشوده است. همان‌طور که انقلاب صنعتی، چهره‌ی جهان را دگرگون کرد، هوش مصنوعی نیز آمده است تا فصل جدیدی از پیشرفت و تحول را رقم بزند. 

پژوهشگر حوزه هوش مصنوعی تصریح کرد: بسیاری از افراد وقتی از هوش مصنوعی صحبت می‌کنند، آن را یک تهدید می‌بینند و تهدیدی برای شغل‌ها، تهدیدی برای تصمیم‌گیری‌های انسانی.  اما هوش مصنوعی تهدید نیست ، بلکه یک ابزار قدرتمند است برای کمک به انسان . باید به محدودیت‌های انسانی بیندیشیم، خلاق‌تر باشیم و مسائل پیچیده را حل کنیم. 

وی در پایان گفت: امروز دیگر نمی‌توانیم در برابر این تحول سکوت کنیم. اگر ما، به‌عنوان جامعه علمی، خود را با این پیشرفت سازگار نکنیم، دیگران این مسیر را خواهند پیمود و فاصله‌ی ما از آینده بیشتر خواهد شد. و آن روز جز تاسف چیزی برای ما باقی نخواهد ماند.