نمایشگاه “آبادیران” ایجاد هم افزایی میان حوزه‌های مختلف فناوری
نمایشگاه “آبادیران” ایجاد هم افزایی میان حوزه‌های مختلف فناوری

دانانیوز: معاون توسعه شرکت های دانش بنیان گفت: ایجاد هم افزایی میان همه بازیگران حوزه های علمی و فناوری از مهمترین جنبه های نمایشگاه آبادیران است.

به گزارش دانانیوز، رضا اسدی فرد، معاون توسعه شرکت های دانش بنیان در اختتامیه نمایشگاه آبادیران خطاب به شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اعلام کرد: با پایان یافتن این نمایشگاه پیگیر نتایج نهایی سازی تفاهم نامه‌ها و توافق نامه‌ها باشید و ما نیز قول می‌دهیم که شما را تنها نگذاریم.

وی با ابراز امیدواری از اینکه تا سال آینده شرکت‌های فناور چند پله بزرگتر شده باشند، اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود که برای ادامه فعالیت خود قله‌های بزرگتری را ترسیم کنیم و با بلند همتی خود تلاش کنید تا به این قله‌ها برسید، رسیدن به اهداف، بدون بلند همتی غیر ممکن است.

اسدی فرد ایجاد هم افزایی میان همه بازیگران حوزه‌های اجرایی وعلمی و فناوری را از مهمترین جنبه‌های این نمایشگاه ذکر کرد و یادآور شد: هر زمانی که تصور شد کاری درست باید اجرایی شود و این نمایشگاه از نظر ما همان کار درستی است که آن را اجرایی کردیم.

روح الله ایزد خواه در آیین اختتامیه نمایشگاه آبادیران با بیان اینکه ایران خالق الگوی جهادی-مردمی است، افزود: شاخ و برگ های متعدد این الگو از ثمرات و معجزات انقلاب اسلامی است و شاهدیم که این الگو در عرصه های مختلف، دست انقلاب و کشور را در محرومیت زدایی و دانش بنیانی پر کرده است.

وی ادامه داد: این امر محقق نمی شد، مگر به مدد تدبیر بسیار دقیق و عالمانه مقام معظم رهبری که اعلام کردند همان مردمی که انقلاب اسلامی را پیروز کردند، باید کشور را آباد کنند. این نسخه امام راحل برای آبادانی کشور بوده است.

ایزدخواه، خاطر نشان کرد: الگوی جهادی-مردمی هر چند که با چالش هایی مواجه شد و مداخلاتی در آن صورت گرفت، ولی حرکت جهادی نخوابید بلکه ده ها برابر رشد کرد و امروز در قالب ده ها نهاد بازیابی شد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این مسیر جوانان انقلابی از مشکلات بوروکراسی خسته و ناتوان نشدند و در مسیر آبادانی کشور تلاش کردند، اظهار کرد: امروزه هزاران شرکت دانش بنیان در عرصه های صنعت و خودکفایی کشور و همچین تکمیل زنجیره های ارزش فعال شدند و این جوشش با شتاب زیادی به پیش می رود.

وی خاطر نشان کرد: از این رو ما هم در مجلس شورای اسلامی وظیفه داریم ساختارهای حاکمیتی را به نفع الگوی جهادی-مردمی اصلاح کنیم و روال‌های فرسوده و نخ نما و سازمان‌های موازی و دستگاه‌های مداخله‌گر را تنظیم کنیم تا این الگو خلق حماسه کند.

ایزدخواه با تاکید بر اینکه الگوسازی و تمدن‌سازی از مسیر خلق حماسه باید رخ دهد، افزود: مزیت هایی برای پیشرفت فراهم شده است و از سوی دیگر جوانان خودجوش و انقلابی به صحنه آمده اند و در کنار این اقدامات، نهادهای حامی تشکیل شده است که روال‌های گذشته را ترک کرده اند و به سمت نهادهای مردمی پیشرفت میل کرده اند. این نهادهای مردمی برای پیشرفت شکل گرفته اند و باید در فعالیت آنها شتاب بیشتری صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه امروزه نیازمند ایجاد اتاق فکر مشترک هستیم، گفت: ما به تصمیم‌گیری‌های مشترک داریم؛چرا که دیگر نمی‌شود در پشت درهای بسته و در مجلس برای آبادانی کشور تصمیم گیری کنیم و برای این امر نیازمند همگرایی بیشتری هستم.

نماینده مجلس با تاکید بر اینکه دیوارهای سازمانی باید به کنار گذاشته شود، افزود: بزرگترین ابتکار این نمایشگاه پیوند عرصه نوآوری، ارائه خدمات و آبادانی و محرومیت زدایی است و این اختراعات می توانند در مناطق محروم وارد شوند تا پیشرفت شگفت‌انگیزی را در این مناطق رقم بزنند.