دانانیوز: این برنامه سه ساعته که در ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ از ۱۰ الی ۱۳ برگزار می شود، مناسب دوستان و تجار داخل ایران است وهمراه با گواهینامه معتبر از مرکز آموزش بازرگانى وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد.
به گزارش دانانیوز، وبینار آموزشى تجارت با/ از/ در کانادا، باحضور و تدریس آقای محمدوحیدی راد رئیس انجمن بازرگانی ایران و کانادا و نویسنده کتاب تجارت از/با/در کانادا، از سوی مرکز آموزش بازرگانى وزارت صنعت معدن و تجارت برگزار می شود.
این برنامه سه ساعته که در ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ از ۱۰ الی ۱۳ برگزار می شود، مناسب دوستان و تجار داخل ایران است وهمراه با گواهینامه معتبر از مرکز آموزش بازرگانى وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد.و شهریه دوره ۷۰۰.۰۰۰ تومان
محتوای وبینار:
تاریخچه تجارت، فرهنگ و سیاست کشور کانادا
موافقت نامه های تجاری، گمرک و مرزهای کانادا، معاهدات سرمایه گذاری
عوارض و مالیات کالاهای وارداتی
صادرات کالاهای تجاری و سیستم گزارشگیری و اسناد
ایجاد کسب و کار در کانادا
حق ثبت و اختراع و علامت تجاری
دادرسی در کانادا
پرسش و پاسخ





![ابوالفضل عباسی:[همایش ملی توانمندیهای شرکهای دانش بنیان] با حضور سرمایه گذاران دولتی و فعالان بخش خصوصی در ۳۰ دی ماه برگزار می شود](https://dananews.ir/wp-content/uploads/2025/12/۲۰۲۵۱۲۰۷_۱۴۱۳۴۰-300x210.jpg)





















![ابوالفضل عباسی:[همایش ملی توانمندیهای شرکهای دانش بنیان] با حضور سرمایه گذاران دولتی و فعالان بخش خصوصی در ۳۰ دی ماه برگزار می شود](https://dananews.ir/wp-content/uploads/2025/12/۲۰۲۵۱۲۰۷_۱۴۱۳۴۰-150x100.jpg)

















![فرناز نیکخواه و نقشه راه آینده گردشگری اوقات فراغت در [مدرسه بهاره گردشگری]](https://dananews.ir/wp-content/uploads/2025/06/۲۰۲۵۰۶۰۱_۱۵۱۵۳۷-300x210.jpg)






